«تأکید مدیرکل بهزیستی البرز بر تقویت و انسجام نظارت بر مراکز درمان اعتیاد»

کمیته نظارت بر مراکز درمان اعتیاد ماده ۱۵ و ۱۶ با حضور جمعی از مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط، به میزبانی اداره‌کل بهزیستی استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان البرز، جلسه کمیته نظارت بر مراکز درمان اعتیاد ماده ۱۵ و ۱۶ روز ۱۵ مهرماه با حضور معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی مرکز استان البرز، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز، سایر اعضای کمیته و کارشناسان تخصصی، به میزبانی اداره‌کل بهزیستی استان البرز برگزار شد.

در این نشست، دکتر شجاعی، معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی مرکز استان البرز، با تأکید بر اهمیت نظارت مستمر و بازدیدهای میدانی از مراکز ماده ۱۵ و ۱۶، بر ضرورت توجه ویژه به این موضوع در راستای ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مراکز درمان اعتیاد تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت ارجاع صحیح بیماران دستگیرشده به مراکز درمان اعتیاد، خواستار راه‌اندازی واحد غربالگری بیماران دستگیرشده در شهرستان کرج شد و مقرر شد این واحد با هماهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و شهرداری کرج ظرف مدت یک ماه راه‌اندازی شود.

در ادامه، وجیهه محمدی‌فلاح، مدیرکل بهزیستی استان البرز، ضمن خیرمقدم به اعضای کمیته و مهمانان، آمادگی بهزیستی استان را برای حضور در تیم‌های نظارت بر مراکز درمان اعتیاد اعلام کرد و بر ضرورت تقویت سازوکارهای نظارتی بر این مراکز تأکید داشت.

محمدی‌فلاح با اشاره به فعالیت مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی ماده ۱۵ تحت نظارت بهزیستی استان البرز گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری، حدود ۱۱ هزار و ۴۰۰ نفر در این مراکز پذیرش و از خدمات آنها بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان البرز همچنین با تأکید بر ماهیت تمایلی و خودمعرف مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی ماده ۱۵ و با توجه به پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های تخصصی سازمان بهزیستی، خواستار عدم ارجاع بیماران دستگیرشده به مراکز ماده ۱۵ تحت نظارت بهزیستی شد.

در ادامه، حسینی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز، ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های مدیرکل بهزیستی استان، وضعیت مراکز درمان اعتیاد تحت نظارت بهزیستی را مطلوب ارزیابی و بر افزایش ظرفیت و توسعه مراکز ماده ۱۶ در سطح استان تأکید کرد.

وی همچنین راه‌اندازی واحد غربالگری بیماران دستگیرشده را گامی مؤثر در هدایت صحیح افراد به مراکز درمان اعتیاد دانست و ابراز امیدواری کرد با توسعه مراکز ماده ۱۶ و راه‌اندازی این واحد، از ارجاع افراد دستگیرشده به مراکز ماده ۱۵ کاسته شود.

در پایان این نشست، اعضای کمیته به بیان دیدگاه‌ها، مسائل و چالش‌های مرتبط با مراکز درمان اعتیاد در سطح استان البرز پرداختند و درباره راهکارهای تقویت نظارت و ارتقای کیفیت خدمات این مراکز تبادل نظر کردند.

کد مطلب 211364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد